Ugnsmat

Att laga mat i ugn är något som går smidigt och blir väldigt gott! Låt middagen laga sig själv med våra goda recept. Ugnslagad mat passar lika bra till snabba måltider mitt i veckan och lite lyxigare middag till helgens bjudningar.

Snurra & Vinn

Dalsjöfors Kött

Vår viktigaste märkning

Alla våra produkter är märkta med Kött från Sveriges sigill. Det betyder att all köttråvara kommer från gris, nöt och lamm som är fött, uppfött, slaktat, styckat och förpackat här i Sverige. När du väljer produkter från Dalsjöfors kan du känna dig säker på att det är ett kött från utvalda svenska gårdar.

Nytt recept

Fläskytterfile är en mycket omtryckt och lättlagad detalj. Vi har tagit fram ett helt nytt recept, perfekt till din nästa ugnsmiddag. Kött i bit är lätt att laga, speciellt i ugn. Vi på Dalsjöfors erbjuder ett brett sortiment som passar till alla middagar och endast kött från Sverige, helt enkelt ett kött du kan njuta av.

Kött från Dalsjöfors

Vår styrka är vårt breda sortiment, vi har något för alla smaker & tillfällen. Här hittar du några av vårens kampanjartiklar. Du hittar Dalsjöfors hos ICA & City Gross.

Köttskola

Att kunna tillaga och smaksätta kött är en konst. I vår köttskola ger vi dig våra bästa tips för att lyckas i köket.
Dalsjöfors köttskola