Ungsmiddag

Laga lätt i ugn

Ugnsmat

Att laga mat i ugn är något som går smidigt och blir väldigt gott! Låt middagen laga sig själv med våra goda recept. Ugnslagad mat passar lika bra till snabba måltider mitt i veckan och lite lyxigare middag till helgens bjudningar.

Snurra & vinn

Vår viktigaste märkning

Alla våra produkter är märkta med Kött från Sveriges sigill. Det betyder att all köttråvara kommer från gris, nöt och lamm som är fött, uppfött, slaktat, styckat och förpackat här i Sverige. När du väljer produkter från Dalsjöfors kan du känna dig säker på att det är ett kött från utvalda svenska gårdar.

Laga kött i ugn

Att laga kött i ugn är smidigt och enkelt. Om vi får ge ett tips så är det att skaffa en bra köttermometer, denna ger dig full kontroll på matlagningen och du kan känna dig säker längs med vägen till en fantastik höstmiddag.

Svenskt kött har här samlat allt du behöver veta för att lyckas med tillagning i ugn.

Middagsrecept
för ugn

En omtyckt och lättlagad detalj är fläskytterfile. Här hittar du några utvalda recept, perfekt till din nästa ugnsmiddag. Kött i bit är lätt att laga, speciellt i ugn. Vi på Dalsjöfors erbjuder ett brett sortiment som passar till alla middagar och självklart med kött från Sverige, helt enkelt ett kött du kan njuta av.

Fler recept hittar du här

Kött från Dalsjöfors

Vår styrka är vårt breda sortiment, vi har något för alla smaker & tillfällen. Här hittar du några av vårens kampanjartiklar. Du hittar Dalsjöfors hos ICA & City Gross.

Köttskola

Att kunna tillaga och smaksätta kött är en konst. I vår köttskola ger vi dig våra bästa tips för att lyckas i köket.